м. Запоріжжя, Проспект Соборний (колиш. пр. Леніна), 147
НОВИНИ І АКЦІЇ

Фотографії

PAZOLINI FW 2018/2019

24/09/2018
PAZOLINI FW 2018/2019
 
Зміна барв і фактур нового сезону надихнула дизайнерів PAZOLINI на створення чотирьох міні-колекцій, які віддзеркалюють настрій великого міста: MISTY, ENIGMA, FROST і SCANDI.
 
Ранковий туман міських парків втілюється в міні-колекції MISTY, ключові моделі виконані із натуральної замші та матової шкіри.  Ефектним акцентом лінійки взуття став лаконічний принт ботільйонів — «гусяча лапка».
 
Вогні автострад нічного мегаполісу відображаються у міні-колекції ENIGMA, особливої чарівності їй надають замшеві туфлі із заклепками та напівчобітки з металізованої шкіри. Високі ботфорти та ботільйони з елегантними манжетами додають у модельний ряд ноту вечірнього шарму.
 
Зимове небо і морозні візерунки на вікнах домівок трансформуються у геометричні принти міні-колекції FROST. Вечірні снігопади осідають розсипом сяючих кристалів на масивних підборах і лаконічних пряжках туфель.
 
Витончену елегантність утеплених міських черевичків і чобітків лінії SCANDI підкреслює срібне окантування, оздоблення із  атурального хутра і фурнітура, неначе з льоду, що нагадує скандинавські мотиви.
 
PAZOLINI в мережі Facebook: www.facebook.com/CarloPazoliniUkraine
Онлайн-магазин PAZOLINI: www.carlopazolini.ua

 

попередня новина наступна новина
Спасибо
Спасибо