м. Запоріжжя, Проспект Соборний (колиш. пр. Леніна), 147
НОВИНИ І АКЦІЇ

Фотографії

Якщо взуття на випускний, то тільки PAZOLINI

23/05/2019

Взуття — одна з найважливіших деталей образу на випускний. Від його зручності залежить постава, щирість посмішки та самопочуття, а від доречності обраної пари — впевненість та настрій усього вечора.

Колекція весна-літо від PAZOLINI поєднала у собі головні тренди сезону, кожним з яких легко поставити стильну крапку, створюючи бездоганний look на випускний.

Романтичні пастельні відтінки кожної весни переживають стильну реінкарнацію, то заглиблюються у теплу гамму, то пірнають в холодну. Ніжні природні кольори моделей FLORAL роблять акцент на жіночність та легкість, магічно контрастують із підтоном шкіри. Бузкові, небесно-блакитні й бежеві босоніжки пасуватимуть як до лаконічної сукні-футляра, так і до розкішної мереживної. І зрештою, відкрита п’ята та гострі носики — це завжди по-літньому елегантно та невимушено.

На піку популярності — стиль power dressing із його потужною жіночою мужністю й безкомпромісністю.

Тому вишуканий брючний костюм або комбінезон, котрі впевнено потіснили випускні сукні, варто доповнити відповідним взуттям. Додати у випускний образ перчинку — легко з парою із міні-колекції RUBY. Вишукані туфлі-човники, оздоблені ланцюжком, чи модель з фігурним краєм створять вдалий мікс фемінності й маскулінності.

Трендові анімалістичні принти у поєднанні з деталями, що нагадують природні деревні текстури, доповнять монохромну сукню геометричного силуету. Туфлі та сабо з лінійок ETHNIC та EXOTIC вдало передають хижий настрій тенденції — комфорт, що крокує поряд з первісним інстинктом володіти тільки найкращим.

Пара взуття, яка прикрашатиме ніжки на випускний, назавжди стане особливою, тому потурбуватися про її perfect match не тільки із сукнею, а й з власним характером варто вже зараз, завітавши до PAZOLINI.

попередня новина наступна новина
Спасибо
Спасибо